Gestió de finques integral

A Finques Activa som experts en l’administració de finques. Ens ocupem de tot el que sigui necessari perquè els nostres clients gaudeixin d’una comunitat cuidada, on tot funcioni correctament. Et proporcionem ajuda tant amb les tasques de manteniment i millora com en assumptes jurídics, legals i fiscals.

Treballem per fer el dia a dia a la teva comunitat, molt més fàcil

TRANSPARÈNCIA

Volem oferir-te totes les solucions que necessites. Per això, som directes, parlem sense embuts I t’expliquem tot el que vulguis saber.

EXPERIÈNCIA

Som una empresa familiar amb una gran trajectòria. Portem des de 1947 gestionant amb èxit nombroses comunitats de veïns, una activitat que ens apassiona i a la que dediquem cada dia tots els nostres esforços.

FACILITAT

Ens ocupem de totes les necessitats que vagin sorgint en la comunitat perquè tot funcioni correctament, sense que hagis de complicar-te o dedicar-li massa temps.

TOTA LA INFORMACIÓ ALINEADA

Gestió de reunions i comunicacions

Ens ocupem de preparar i enviar les convocatòries per a les juntes de propietaris, tant ordinàries com extraordinàries, segons les indicacions del president de la comunitat o del quòrum establert en l’article 553-21.2. Assistim a les assemblees que el president consideri oportunes per a assessorar i ajudar en tot el possible. El nostre objectiu és trobar les millors solucions als possibles problemes que vagi sorgint, actuant de moderadors en cas que sigui necessari. També ens encarreguem de redactar les actes després de l’assemblea.

Així mateix, també confeccionem els pressupostos aprovats i enviem les circulars, cartes, sol·licituds, notificacions i escrits que siguin necessaris. Alguns exemples d’això serien els burofaxos que enviem als propietaris deutors quan s’ha d’iniciar un procediment judicial o els avisos per inici d’obres o per qualsevol altra qüestió de la qual hagin d’estar informats. En definitiva, paperassa que, normalment, requereix molt de temps i que pots estalviar-te contractant un administrador de finques.

ELS COMPTES CLARS I OPTIMITZATS

Gestió administrativa i tresoreria de la comunitat

Ens encarreguem de l’administració de comunitats en tot allò relacionat amb la comptabilitat, duent a terme el repartiment de despeses sobre la base dels coeficients establerts. Confeccionem els rebuts de les quotes mensuals i de les bestretes que es vagin aprovant de manera extraordinària per a les obres de manteniment i millora que siguin necessàries. També portem el control del deute dels possibles propietaris deutors, duent a terme un seguiment continu, així com la reclamació pertinent de manera amistosa.

També portem el control del deute dels possibles propietaris deutors, duent a terme un seguiment continu, així com la reclamació pertinent de manera amistosa. Partint d’aquí, i tenint en compte les despeses, fixem el pressupost anual, on s’inclouran totes les partides, tant aquelles que són fixes com les que són variables. Aquest és el pressupost que serà presentat en la junta ordinària a l’inici de l’any.

A més, gràcies al fet que la gestió administrativa està completament informatitzada, podem facilitar en tot moment el seguiment de totes les anotacions comptables. D’aquesta manera, el president podrà disposar de l’estat dels comptes per a conèixer la situació de la comunitat, sempre que ho necessiti. El compte bancari estarà a nom de la comunitat i, per a poder tenir al dia la comptabilitat i poder gestionar els rebuts, es treballarà a través de la línia electrònica de l’entitat bancària.

Necessites ajuda amb un tràmit concret?

Encara que hi ha comunitats petites que es gestionen des de dins perquè no necessiten executar moltes tasques o massa paperassa, pot succeir que precisin contractar un administrador de comunitats per a un assumpte concret, com tramitar una subvenció o realitzar modificacions en els estatuts de la comunitat. És per això que també oferim aquest tipus de servei de manera puntual.

LA TEVA FINCA SEMPRE EN LES MILLORS CONDICIONS

Conservació i manteniment de la finca

Portem un control administratiu de les obres i treballs de manteniment i conservació de l’edifici, tant d’aquelles que són de caràcter ordinari, com pintar o revisar la caldera, com d’altres que sorgeixen de manera extraordinària, com una fuita d’aigua o l’avaria de l’ascensor. Per a això, fem visites periòdiques a les instal·lacions de la finca, de manera que podem saber quines són les necessitats que requereixen intervenció en cada moment.

Sol·licitem diferents pressupostos perquè pugueu prendre la millor decisió i ho gestionem tot amb els proveïdors i tècnics per a solucionar el problema, com més aviat millor. Fins i tot, si cal tractar el tema amb la companyia d’assegurances, ens encarreguem de dur a terme tot el seguiment del sinistre fins que aquest quedi solucionat, oferint sempre un contacte permanent amb professionals que puguin assessorar-vos.

ELS COMPTES CLARS I OPTIMITZATS

Assessorament tècnic i jurídic

El nostre equip disposa d’amplis coneixements en la legislació que regula actualment les comunitats de veïns, i també amb una dilatada experiència en la gestió de tràmits jurídics. Prestem assessorament jurídic permanent en l’àmbit de l’administració de finques, a través del col·legi d’Administradors de Tarragona.

Us aconsellarem en tot el que necessiteu: mediació en l’assegurança comunitària, celebració de juntes ordinàries i extraordinàries, elaboració d’informes i pressupostos, regulació de protecció de dades, gestió de certificats electrònics, tràmits administratius i impostos, etc. D’aquesta manera, podreu estar tranquils sabent que la vostra comunitat compleix amb les seves obligacions fiscals i socials.

Estarem encantats de resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir-vos. Durem a terme tots els tràmits necessaris perquè no hàgiu de preocupar-vos de res i us estalvieu molts maldecaps.

Una comunicació fàcil i senzilla des del teu mòbil

Encara que atenem els nostres clients per telèfon, el 80% de les comunicacions les realitzem per email. Això permet dur a terme una comunicació directa amb nosaltres des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

D’aquesta manera, podràs notificar-nos qualsevol incidència a l’instant sense sortir de casa, votar en les juntes i, fins i tot, delegar el teu vot. Tu estaràs sempre assabentat de tot el que succeeix a la comunitat i nosaltres podrem gestionar-ho tot molt més ràpid. Una manera ideal de millorar la comunicació i també d’estalviar temps.

Preguntes freqüents

Gestionem tota mena de finques urbanes, des d’edificis de pocs habitatges a grans urbanitzacions amb moltes cases o diversos blocs de pisos, edificis d’oficines, soterranis amb garatge que compten amb una comunitat independent constituïda, etc.

El nostre servei d’administració de comunitats de veïns inclou la gestió global en el preu que es tanca prèviament amb el client. Això vol dir que no cobrem comissions per treballs addicionals, com demanar pressupostos a proveïdors o solucionar una avaria. Sense sorpreses!

No. No obliguem els nostres clients a signar cap classe de contracte de permanència. Poden deixar de gaudir dels nostres serveis i tornar a contractar-los quan ho desitgin.

Resulta totalment inversemblant que, en plena època de la comunicació, moltes comunitats encara tinguin problemes per a comunicar-se amb el seu administrador, ja sigui perquè els canals de comunicació emprats són anacrònics com per deixadesa. A Finques Activa això no et passarà, ja que t’oferim atenció tant per telèfon com per email i també a través d’una aplicació mòbil, perquè puguis contactar amb nosaltres de la manera que et resulti més còmode.

Podràs comunicar-nos, per exemple, si s’ha trencat el vidre d’una porta, per tal que ho gestionem ràpidament i puguem enviar un vidrier per a arreglar-lo.

Comunicació senzilla i sempre disponible

Finques Activa és un despatx digitalitzat. Comptem amb un sistema d’intranet on cada comunitat compta amb el seu propi usuari i clau d’accés. Podreu notificar qualsevol incidència perquè la vegem directament. D’aquesta manera, la comunicació és molt més fluida, podent fer-ho des de qualsevol lloc i en el moment que et vingui millor. Una comunicació directa, amb una disponibilitat gairebé total.

CONTACTO

De lunes a jueves
Mañanas: 09:00h a 13:30h 
Tardes: 15:30h a 17:30h 


Viernes
Mañanas: 08:00h a 15:00h 

Seleccionar idioma: